PRESENTACIÓ

Els orígens:

Tràmit, Assessoria  Tècnica, va sorgir  de la iniciativa  i emprenedoria  dels seus socis: Roser Aguilera , Eliseu Correo i Joan Camps el 2003 gràcies a comptar amb més de 25 anys d’experiència en gestió laboral, assegurances i fiscal comptable, respectivament.
Posteriorment, el juliol 2007, es va incorporar a l’equip l’advocada M Dolors Pinos Piedra, ampliant així la nostra oferta de serveis.
La seva unió  va confirmar  les ganes de créixer a nivell empresarial i millorar la quantitat i qualitat dels serveis, oferint un ventall més ampli i necessari de cara al creixement propi de l’empresa així com per cobrir les necessitats dels  seus clients.
L’equip:
Tràmit, Assessoria Tècnica,  està format per un equip de professionals del sector, cada un/a especialitzat en alguna de les matèries però tots amb un llarg recorregut professional. L’objectiu de tots i cada un dels membres que conformen aquest projecte és el d’oferir solucions de la forma més ràpida, eficaç i eficient a tot aquell que ho necessiti, sense perdre el tracte humà, discret i de proximitat, imprescindible per crear una relació de confiança i professionalitat.

A Tràmit, Assessoria Tècnica, creiem que un bon assessorament jurídic, basat en la confiança, és la clau per obtenir els millors resultats.

Un bon assessorament fiscal requereix de compromís, experiència i intuïció. A Tràmit Assessoria Tècnica ens comprometem a oferir-t’ho.

Una bona praxis empresarial assegura un bon funcionament i un bon entorn professional on treballar. Èxit assegurat.

La comptabilitat és el motor regulador i la balança que demostra a qualsevol empresa quina és la seva realitat i la base des de la que pendre moltíssimes decisions de negoci.

Tenir la millor assegurança depèn de que s’adapti a les necessitats reals. A Tràmit Assessors Tècnics ens responsabilitzem d’aconseguir-ho.

“Més de 25 anys assessorant, acompanyant i compartint coneixement i experiència professional amb els nostres clients.”

Tràmit Assessors laborals_ general

Tràmit Assessoria Tècnica, comptem amb l’experiència necessària per poder oferir-li un assessorament de confiança i adhoc.

Si tenen alguna consulta sobre els nostres serveis, no dubtin en posar-se en contacte amb nosaltres.

Els atendrem amb la màxima discreció i professionalitat!